TJENESTER2018-02-16T11:29:49+00:00

TJENESTER

SK Maling utfører alt innen malertjenester for bedrifter, entreprenører, institusjoner og private. Alle ansatte har nødvendige kurser og sertifikater  samt HMS utstyr. Selskapet har forsikringer som dekker de tjenestene vi utfører.

Vi kan trygt love deg kvalitetsarbeid til avtalt pris for alle tjenester, og utfører følgende arbeid:

UTVENDIG MALING

På tide å male huset? Vi utfører utvendige maleroppdrag for både privat og næring i hele Larvik og omegn! Overlat malingen av huset til oss og få et perfekt resultat som varer i mange år fremover! Våre malere har lang erfaring og innehar all nødvendig faglig kompetanse for å sikre at ditt hus er i de beste hender!

Bestill utvendig maling

INNVENDIG MALING

Dersom du skal pusse opp innvendig kan det være greit med profesjonell hjelp. Det å pusse opp kan ofte bli en slitsom prosess med mange bekymringer hvor alt skal passe inn i den velkjente tidsklemma. Hvorfor ikke overlate malingen til noen som både kan og vil hjelpe deg i mål med oppussingen!  Vi sørger for perfekt resultat til en rimelig kostnad, som øker verdien og inntrykket av din bolig. Vi kommer gjerne med tips og råd om fargevalg!

Bestill innvendig maling

TAKFORNYING

SK Maling samarbeider med Takfornying Larvik og har samme eierskap. Det betyr at vi kan tilby fornying av tak til hele Larvik og omegn. Med vår metode vil ditt tak bli som nytt og forlenger levetiden med opptil 10 år! Våre ansatte er godt vant med å jobbe i høyden og har alle kurs og sertifiseringer som gjør at jobben blir forskriftsmessig utført. Les mer om hvorfor du bør vurdere å la Takfornying Larvik gi ditt tak en ny start!

Les mer om Takfornying Larvik
Bestill takfornying