SK Maling AS ble etablert i 1996. Vi utfører alt innen rehabilitering, oppussing, fasadearbeid, interiør, takfornying etc. Firmaets filosofi har i alle år vært å levere kvalitet til fornuftige priser. Dette er en medvirkende årsak til at SK Maling AS har beholdt sin posisjon som et seriøst kompentent firma. For oss betyr kundetilfredshet alt! Vi jobber etter de høyeste standarder, og legger alltid inn ´det lille ekstra´ for at våre kunder skal bli fornøyd.

Våre priser er meget konkurransedyktige og vår kompetanse udiskutabel! Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. SK Maling AS utfører alt innen malertjenester og takfornying  for bedrifter, entreprenører, institusjoner og private. Alle ansatte har nødvendige kurser og sertifikater samt HMS utstyr. Selskapet har forsikringer som dekker de tjenestene vi utfører.

Vi kan trygt love deg kvalitet til avtalt pris for alle tjenester!

Velkommen til sprøytekongen sergio!

Som maler vedlikeholder, fargelegger, dekorerer og restaurerer jeg innvendige og utvendige overflater i bygninger og konstruksjoner. Som maler må jeg vite hvordan underlag og materialer fungerer sammen. Vi bruker både pensel, rull og sprøyte til å påføre beis, olje, lakk og maling. Vi kan også sette opp tapet, vegg- og gulvbelegg.

 «Arbeid utført med kjærlighet  er
hemmeligheten bak all orden og lykke.»
 
-Sergio Knutsen

hvorfor kalles sergio sprøytekongen?

Er det faktisk mulig å sprøytemale kledning og takstein utvendig?

Vi sprøytemaler både fasader og tak, det som kalles takfornying. Mange har tidligere vært skeptiske til sprøytemaling ute grunnet sprøytetåke og behov for tildekking. Med bruk av riktig sprøyteutstyr og varmeslange tørker kvalitetsmalingen vi bruker så raskt at støvet fra sprøyten kan sammenlignes med pollenstøv. Dette gjør behovet for tildekking minimalt.

– Min erfaring er at sprøytestøv ikke er noe problem. Det sier Sergio Knutsen, daglig leder i SK Maling AS. – Jeg har sprøytemalt i mange år, og opplever at det er minimalt med sprøytetåke. Støv og tilgrising er ikke noe problem, forsikrer han.

0 +
Sprøytemalte hus
0 +
Sprøytemalte tak

vårt geografiske arbeidsområde

Vi utfører maletjenester i hele Vestfold og Telemark

Vårt geografiske område er stort, fra Haukelifjell i nord til Svelvik i sør. Vi er representert i alle 23 kommuner, og utfører innvendig og utvendig malerarbeid på privatboliger, borettslag og næringseiendommer. Vi er også en av de som har lengst erfaring med takfornying i dette området. Hovedkontoret ligger i Larvik.

Vårt lederteam

Møt noen av våre talentfulle og hardtarbeidende ansatte!

Sergio Knutsen

Daglig leder

Fornavn Etternavn

Tittel

Fornavn Etternavn

Tittel

Fornavn Etternavn

Tittel

ledige stillinger

Vi er alltid ute etter dyktige medarbeidere.

Vår oppdragsmengde øker stadig, og vi åpner for å få flere med på laget. De vi søker bør inneha følgende kvalifikasjoner:

MALER / GULVLEGGER

Vi ser etter deg som har:

 •  fagbrev som maler/gulvlelegger – evt. kan dokumentert erfaring kompensere for manglende fagbrev
 • Kunne jobbe raskt og effektivt, både selvstendig og i team.
 • Være pålitelig og like å levere høy faglig kvalitet i jobben.
 • Ha godt humør og stå-på vilje.
 • Være fleksibel og løsningsorientert
 • Du må like å omgås mennesker og være serviceinnstilt overfor våre kunder.
 • Planlegging og gjennomføring av egne prosjekter.
 • Store muligheter til faglig og personlig utvikling for den rette person.
 • Konkurransedyktige betingelser.

Ta kontakt for spørsmål eller nærmere opplysninger.

Hvordan er det å være med i Sprøytekongens team?

Det å trives på jobben betyr noe og er viktig i organisasjonens arbeid for å holde våre ansatte fornøyde. Dette bidrar til en mer positiv innstilling, kreativitet og sterkere motivasjon for å lykkes.

For de ansatte i SK Maling AS er det en fryd å komme  på jobb hver dag. Mange av oss har funnet glede i hverdagslige aktiviteter som morgenmøter der vi deler våre siste prestasjoner, eller i våre telefonsamtaler med kollegaer på andre siden av fylket. Vi har lagt merke til at arbeidsmiljøet i SK Maling AS som går ut på å motivere og støtte våre kollegaer har hatt en positiv effekt på moralen og prestasjonene til hele teamet.

Hvordan klarer vi å beholde gode ansatte og være en attraktiv arbeidsplass gjennom så mange år?  Gjennom et grundig forarbeid har teamet fått en passende størrelse, riktige ferdigheter og kompetanse, en smart personsammensetning, høy grad av trygghet og tillit mellom malerne, klare mål og retningslinjer, tydelig rolleavklaring og felles avtalte verdier. Det er ikke vanskeligere en det 😉

 

Noen av våre fornøyde kunder

Vi er glad vi valgte sprøytekongen!

Kontakt oss

Bruk gjerne skjemaet for å sende oss en melding.

  Hva tenker du vi kan hjelpe deg med? Hold nede shift for å velge flere tjenester.