Vi fornyer taket ditt med KIRJO TILE og Controll® BETONGTETT – De ultimate produktene for takmaling og vedlikehold

Å oppgradere taket er en avgjørende del av å bevare husets utseende og struktur. Vi benytter en effektiv måte å fornye taket ved å benytte kvalitetsprodukter, og etter 20 års erfaring har vi landet på at KIRJO TILE og Controll® BETONGTETT har vist seg å være de beste produktene på markedet for takfornying. Denne akrylatbaserte takmalingen er spesielt designet for vedlikeholdsmaling av gamle takstein, og den er ideell for både industrielt malt og gjennomfarget betong- og sementtakstein.

Hvorfor bruker vi kun kvalitetsprodukter?

1. Holdbarhet og lang levetid: KIRJO TILE er utviklet med tanke på varighet og lang levetid. Den gir en beskyttende overflate som motstår vær, UV-stråler og andre miljøpåvirkninger. Denne malingen gir ikke bare et friskt utseende, men forlenger også takets levetid. Controll® Betongtett® er superfiltrert betongimpregnering som stopper vanninntrenging, armeringsrust og saltutslag. Produktet har spesielle tilsetninger som gir enestående inntrenging og det tetter derfor dypt inne i betongen. Middelet er godkjent til bruk i drikkevannskilder, er diffusjonsåpent, luktløst, fargeløst og løsemiddelfritt. Controll® Betongtett kan påføres selv om underlaget er fuktig, og vil motvirke sopp- og muggdannelse. Svært gode referanser foreligger. Controll® Betongtett er grundig testet og tilfredsstiller alle internasjonale krav til betongimpregnering.

2. Adhesjon og dekning: Den avanserte formuleringen til KIRJO TILE sikrer utmerket adhesjon, noe som betyr at malingen fester seg sterkt til taksteinen. Dette sikrer jevn dekning og en jevn overflate, uavhengig av taksteinens tilstand.

3. Spesielt utviklet for gamle takstein: Mange takmalingprodukter på markedet er generiske, men KIRJO TILE er spesifikt utviklet for vedlikeholdsmaling av gamle takstein. Den håndterer effektivt utfordringer som oppstår med aldring, inkludert flassing, misfarging og generell slitasje.

4. Passer for forskjellige typer takstein: Enten du har industrielt malt takstein eller gjennomfarget betong- og sementtakstein, er KIRJO TILE det ideelle valget. Dette gjør det til en allsidig løsning for ulike typer tak.

Etter at malingen har tørket og herdet, kan du beundre det fornyede taket ditt. KIRJO TILE gir ikke bare beskyttelse, men også en frisk og estetisk tiltalende finish.

Med KIRJO TILE er takfornying fra SK Maling AS en enkel prosess som gir langsiktige resultater. Invester i takfornying fra SK Maling AS for å sikre at taket ditt forblir vakkert og beskyttet i mange år fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *